Bingo met geld

ga voor de grote prijzen

De te verdienen prijzen zijn in hoogte verschillend, zo is een volle kaart meer waard en een rijtje of ander patroon. Van belang is ook hoeveel andere spelers aan dezelfde ronde meedoen. Hoe meer deelnemers hoe hoger de pot. Met een beperkte inzet is het toch heel goed mogelijk om een mega prijs te winnen.

gezellig samen spelen

Voor een volle bingokaart van bijvoorbeeld 50 cent worden regelmatig prijzen van tientallen euro's uitgekeerd. Het is afhankelijk van de hoeveelheid spelers die meedoen. Bingokaarten zijn verschillend in prijs, er zijn kaarten van €0,10 of €0,25, maar ook kaarten die €1,00 per kaart kosten. Bepaal zelf het budget waarmee u wilt spelen, besteed alleen geld waar u gebruik van kan maken, probeer niet in de problemen te komen door ongecontroleerd spel.

Geld inzetten

Geheel ten onrechte vinden sommige nieuwe deelnemers het bingospelen voor echt geld maar eng. Het is allesbehalve dat, u zet uw geld in via de diverse veilige online betaalmethodes waar de aanbieder van het spel mee werkt. U kunt hierbij denken aan iDeal of gewoon via uw eigen mobiele telefoon. Dit zijn volledig veilige betaalmethodes die wereldwijd worden gebruikt en geaccepteerd. U loopt geen enkel risico, alles loopt via beveiligde lijnen waar door u geen risico loopt dat derden uw betaalgegevens openbaar zouden kunnen maken.

Bingo voor geld spelen is uitdagend, maak hoe maakt u nu geld over naar de bingoroom? U kunt het gemakkelijkste iDeal gebruiken, deze online betaalmethode is betrouwbaar en snel. Ook is het mogelijk om geld per telefoon te storten, wat u ook doet, de betalingen zijn allemaal veilig en het risico is te verwaarlozen. Als u geld gewonnen heeft en een retourstorting wilt maken naar uw eigen bankrekening dan gaat dat snel, vanaf een bepaald geldbedrag kunt u de bingoroom opdracht geven het geld terug te boeken.

Doe mee

Koop gewoon een aantal kaarten en wacht tot de ballen gaan rollen, de nummers die vallen worden automatisch verwerkt, u hoeft er niets ander voor te doen dan online bingo spelen. Wacht gewoon af tot het moment dat de bingo valt, en als u dat bent is een mooi geldbedrag de beloning.