Bingoregels

de spelregels zijn eenvoudig

Wie heeft er vroeger op school niet leren rekenen met de cijfers die op de bingokaarten staan? In ons land zijn vele met bingo opgegroeid en is uit het dagelijks leven van velen niet meer weg te denken. Bingo is een hele leuke en gezellige bezigheid, het werkt eigenlijk heel vanzelfsprekend, mocht u er toch vragen over hebben dan kunnen wij die beantwoorden. De bingoregels zijn gemakkelijk te begrijpen, het spel is voor iedereen te spelen.

gezellig samen spelen

Om online bingo te kunnen spelen heeft u bingo kaarten nodig. U krijgt die bingokaarten bij het spelen op een online bingo site. Als u de bonus gebruikt, kosten de kaarten helemaal niets, anders kunt u voor een klein bedrag meespelen tegen de andere spelers die zich in dezelfde kamer spelen als waar u aanwezig bent. Lees de uitgebreide beschrijving en gebruik de bingotips om het spel optimaal te spelen. Ook krijgt u informatie over de valkuilen die het spel herbergt waar u op moet letten als u bingokaarten koopt.

Bingo spelregels

De meesten van u zijn opgegroeid met bingo, thuis of misschien wel op de camping. Maar hoe de bingoregels precies zijn weet niet iedereen meer, lees ze daarom nog eens door voordat u online gaat spelen, de basis regels zijn overal hetzelfde en zullen nauwelijks afwijken van wat u ooit geleerd heeft.

Het spel is in de loop van de jaren veranderd maar nog altijd populair, de opkomst van internet en de mogelijkheden die dat geeft is voor een grote groep spelers reden geweest om over te stappen naar de online variant, ook de oudere generatie heeft de weg naar online bingo spelen inmiddels gevonden.

Hoe werkt bingo?

De bingokaart is opgedeeld in een aantal nummers die uiteindelijk moeten worden weggestreept om te winnen. Er zijn twee varianten om te spelen, het zogenaamde 75 bal bingo en het 90 bal bingo. Na een korte pauze zal het spel beginnen, u ziet in het scherm de ballen stuk voor stuk vallen. De computer streept nu alle getrokken nummers automatisch voor u af, dit hoeft u zelf niet te doen zodat fouten op dat gebied niet meer voorkomen. Hoe duurder de kaart hoe hoger de te winnen prijs. Wat ook meetelt is het aantal spelers dat meespeelt in een bingoroom, hoe meer spelers hoe hoger ook hier de prijs. Eerst gaat er een klein gedeelte van de pot naar een rij of patroon van de bingokaart, de rest van het geld krijgt de speler die een volle bingokaart heeft. U kunt met meer kaarten tegelijk bingospelen, dat verhoogt de kans op winnen aanmerkelijk.